Бедевлянська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Орденом "За мужність" III ступеня посмертно нагородили військового з с. Бедевля Едуарда ШУФРИЧА

Орденом "За мужність" III ступеня посмертно нагородили військового з с. Бедевля Едуарда ШУФРИЧА

29.11.2023 року в приміщенні Бедевлянського сільського будинку культури за участю начальника Тячівський РТЦК та СП, полковника Андрія ОЛЕЩУК, а також начальника групи морально-психологічного забезпечення Тячіського РТЦК та СП, капітана Павла КАТРИЧ відбулось вручення ордена «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) членам сім’ї загиблого воїна з с. Бедевля - Едуарда ШУФРИЧ. Воїн, будучи вірним військовій присязі, проявивши свою мужність та незламність, йдучи до самого кінця, де "зазираючи в обличчя ворогу" та упевнено захищаючи собою нашу Батьківщину - поліг у бою!

13:54 29.11.2023

В Україні 21 листопада відзначається День гідності та свободи.

В Україні 21 листопада відзначається День гідності та свободи.

Цей день установлено з метою збереження та донесення до сучасного та майбутнього поколінь інформації про доленосні події в Україні початку ХХІ століття, утвердження ідеалів свободи й демократії, а також віддання шани патріотизму та мужності громадян, які восени 2004-го й у листопаді 2013-го – лютому 2014 року стали на захист демократичних цінностей, прав та свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору.

13:40 21.11.2023

Важлива інформація!!!

Важлива інформація!!!

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України „Про схвалення Концепції розвитку цифрових компетентностей та затвердження плану заходів з її реалізації” від 3 березня 2021 року №  167-р  та на виконання  листа Закарпатської ОВА №06-17/3777 від 13.11.2023 року, усім працівникам виконавчих органів місцевих рад територіальних громад, а також усіх працівників сфери освіти, охорони здоров’я та всіх відповідних профільних закладів, які розташовані на території громади, пройти мінімум два освітніх серіалів (на вибір) з відповідним отриманням електронних сертифікатів після успішного навчання на порталі  Дія.Освіта – національна освітня платформа актуальних знань та навичок, за посиланням: https://osvita.diia.gov.ua/.

13:28 17.11.2023

Налагодження транскордонної співпраці Бедевлянською територіальною громадою з Чеською Республікою

Налагодження транскордонної співпраці Бедевлянською територіальною громадою з Чеською Республікою

Заступником Бедевлянського сільського голови Іваном Країло та старостою Біловарського старостинського округу Бедевлянської сільської ради Ярославою Онуфрій відвідано Чеську Республіку та місцевий уряд з метою налагодження транскордонної співпраці

13:46 09.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь