Бедевлянська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Новини

Дата: від до Скинути

6 грудня – День святого Миколая!

6 грудня – День святого Миколая!

Свято Святого Миколая Чудотворця – одне з найулюбленіших народних свят, з яким пов’язано безліч легенд та переказів. Цьогоріч в Україні офіційна дата святкування перемістилась на 6 грудня. Зимової ночі, перед 6 грудня, Святий Миколай опускається на срібній вервечці з неба на землю. Сивобородий, у довгій золотистій мантії, він заходить до кожної домівки і вкладає дітям в черевичок чи під подушку пречудові небесні гостинці. Щоправда, неслухам він дарує хіба що прутика. У народі кажуть, що Святий Миколай з неба бачить кожного й добре знає, хто чемний, а хто не дуже.

10:38 06.12.2023

Всеукраїнський конкурс есе для молоді на тему: «Світ без росії: нові виклики та перспективи» в межах Бандерівських читань.

Всеукраїнський конкурс есе для молоді на тему: «Світ без росії: нові виклики та перспективи» в межах Бандерівських читань.

Недержавний аналітичний центр «Українські студії стратегічних досліджень» оголосив Всеукраїнський конкурс есе для молоді на тему: «Світ без росії: нові виклики та перспективи» в межах Бандерівських читань.

10:05 04.12.2023

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН!!!

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН!!!

Проєкт USAID «Розбудова стійкої системи громадського здоров’я» у партнерстві з Міністерством охорони здоров’я та Центрами контролю і профілактики хвороб (ЦКПХ) розпочали масштабну інформаційну кампанію щодо важливості вакцинації, спрямовану на аудиторію людей віком 60+.

10:46 01.12.2023

Участь у практичному тренінгу

Участь у практичному тренінгу

Керівництво Бедевлянської територіальної громади Тячівського району взяло участь у практичному тренінгу "Можливості для розвитку територіальних громад завдяки транскордонному співробітництву".

14:20 29.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь