Бедевлянська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Новини

Дата: від до Скинути

З Днем визволення села Бедевля!

З Днем визволення села Бедевля!

В цей день ми низько вклоняємося і висловлюємо слова глибокої вдячності. Так, минають роки, змінюються покоління, але пам’ять про ті буремні роки, коли здригалася рідна земля, горіли села, гинули тисячі мирних жителів, назавжди залишиться в наших серцях. Українці ніколи не забудуть про цю сторінку історії, про неймовірно страшну ціну, яку заплатив наш народ за право бути вільним.

16:03 22.10.2024

Проведено робочу нараду з керівниками закладів дошкільної освіти та навчальних закладів Бедевлянської територіальної громади

Проведено робочу нараду з керівниками закладів дошкільної освіти та навчальних закладів Бедевлянської територіальної громади

15 жовтня 2024 року було проведено робочу нараду з керівниками закладів дошкільної освіти та навчальних закладів Бедевлянської територіальної громади при заступникові Бедевлянського сільського голови Івана КРАЇЛО, з питань бронювання працівників закладів освіти, забезпечення безкоштовним харчуванням учнів початкових класів. Також на нараді було обговорено питання готовності навчальних закладів громади до опалювального сезону, де керівники вищевказаних установ доповіли про стан готовністі закладів до початку опалювального сезону та ознайомлені з розпорядження Бедевлянського сільського голови Павла БЕДЕЙ "Про початок опалювального сезон 2024-2025 років, на підприємствах, установах та організаціях, закладах Бедевлянської сільської ради", з 16 жовтня 2024 року.

10:46 16.10.2024

ПРОСИМО ВАШОГО ГОЛОСУ

ПРОСИМО ВАШОГО ГОЛОСУ

Бедевлянська територіальна громада, бере участь у конкурсі «Громада на Всі 100» та представляє проєкт «За здоров’ям – на сучасний спортивний майданчик» (облаштування багатофункціонального спортивного майданчика зі штучним покриттям на стадіоні в селі Бедевля Тячівського району).

16:40 14.10.2024

УВАГА!!!

УВАГА!!!

Попередження про зміну гідрологічної ситуації: 11 - 12 жовтня на річках області будуть відбуватись підвищення рівнів води на 0.3-1.0м (над рівнями на 8год. 10.10) в межах корінних берегів (без негативних наслідків).

13:41 10.10.2024

Яку медичну допомогу можуть отримати ВПО при інфаркті?

Яку медичну допомогу можуть отримати ВПО при інфаркті?

Безоплатна медична допомога при інфаркті міокарда надається у 78 лікарнях країни за договором із НСЗУ в межах пакета «Медична допомога при гострому інфаркті міокарда». Тож незалежно від місця реєстрації чи статусу, пацієнт може розраховувати на всі необхідні діагностичні обстеження та лікування.

16:27 02.10.2024

Про взяття участі Бедевлянської територіальної громади Тячівського району у конкурсі «Громада на Всі 100»

Про взяття участі Бедевлянської територіальної громади Тячівського району у конкурсі «Громада на Всі 100»

Бедевлянська територіальна громада, має намір взяти участь у конкурсі «Громада на Всі 100» та представити проєкт «За здоров’ям – на сучасний спортивний майданчик» (облаштування багатофункціонального спортивного майданчика зі штучним покриттям на стадіоні в селі Бедевля Тячівського району.

09:41 23.09.2024

СТАРТУВАЛА АКЦІЯ "МОНЕТИ ВДЯЧНОСТІ"

СТАРТУВАЛА АКЦІЯ "МОНЕТИ ВДЯЧНОСТІ"

З метою збору коштів для допомоги українським військовим, які постраждали внаслідок бойових дій, Національний банк України (далі – Національний банк) разом із Superhumans Center (сучасна клініка, що спеціалізується на протезуванні, реконструктивній хірургії, реабілітації та психологічній підтримці постраждалих від війни) організував Акцію, яка передбачає збір монет номіналами 10, 50 копійок, а також 1, 2, 5 та 10 гривень. У межах Акції можна здавати монети та банкноти, які перебувають в обігу.

08:23 19.09.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь