Бедевлянська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Щодо участі у Всеукраїнському вишколі «Гвардієць»

Щодо участі у Всеукраїнському вишколі «Гвардієць»

Відповідно до пункту 1.14 розділу 1 календарного плану заходів щодо національно-патріотичного виховання на 2024 рік, затвердженого наказом Мінмолодьспорту від 14 березня 2024 року № 1580 (зі змінами), Міністерство молоді та спорту України спільно з Національною гвардією України та управлінням молоді та спорту Львівської обласної державної адміністрації з 12 по 16 серпня 2024 року проводитимуть у Львівській області Всеукраїнський вишкіл «Гвардієць». Метою заходу є практична підготовка молоді до виконання обов’язку із захисту незалежності та територіальної цілісності України, а також відпрацюванню військових навиків, зокрема ознайомлення з особливостями служби у лавах Національної Гвардії України.

13:54 18.07.2024

“Український молодіжний форум 2024: Вільні мріяти!”

“Український молодіжний форум 2024: Вільні мріяти!”

Міністерство молоді та спорту України спільно з Радою з молодіжних питань при Президентові України та міжнародними партнерами 10-12 серпня 2024 року організовує “Український молодіжний форум 2024: Вільні мріяти!”.

13:52 18.07.2024

Щодо створення каталогу національних виробників будівельних матеріалів та виробів

Щодо створення каталогу національних виробників будівельних матеріалів та виробів

На сьогодні в Україні не систематизована актуальна інформація щодо функціонування компаній -' виробників будівельних матеріалів, готових виробів, будівельних конструкцій, допоміжних елементів, поводження з відходами демонтажу будівель й споруд всіх типів. Такі відомості є критично важливими як для учасників українського будівельного ринку, так і для потенційних міжнародних інвесторів, які будуть брати участь у масштабній відбудові зруйнованого в результаті воєнних дій росії житлового і промислового фонду нашої країни, її інфраструктури та об’єктів соціального призначення. Значна ж частина іноземних донорських організацій, меценатів, благодійних фондів, архітектурно-проектувальних установ взагалі не обізнана з можливостями українських компаній у цій царині і вважає, що для відбудови України будівельні матеріали треба буде масово імпортувати.

15:00 16.07.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь