Бедевлянська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Щодо проведення Наметового табору «Теренова гра Криївка УПА імені Дмитра Клянчківського»

Щодо проведення Наметового табору «Теренова гра Криївка УПА імені Дмитра Клянчківського»

Інформуємо, що 14-16 червня 2024 року у Тернопільській області громадською організацією «Захист прав молоді та релігійних громад» буде проведено Наметовий табір «Теренова гра Криївка УПА імені Дмитра Клянчківського» в рамках реалізації проекту «Таборовий сезон історично-просвітницьких заходів «ХХ століття - 100 років боротьби за волю - 2024», який є переможцем Конкурсу проектів національно-патріотичного виховання, розроблених інститутами громадянського суспільства, для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2024 році, відповідно до календарного плану надання фінансової підтримки інститутам громадянського суспільства на реалізацію проєктів (заходів) національно-патріотичного виховання на 2024 рік, затвердженого наказом Мінмолодьспорту від 07.05.2024 року № 2842.

08:43 04.06.2024

ІІ територіальний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

ІІ територіальний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

Відповідно до розпорядження Бедевлянського сільського голови у Бедевлянській територіальній громаді  з 22 травня  по 24 травня 2024 року відбувася ІІ територіальний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2023/2024 навчальному році. У змаганнях взяли участь команди-рої з 3 закладів загальної середньої освіти громади, з метою національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді, з дотриманням законодавства України в частині забезпечення заходів безпеки, пов’язаних із запровадженням правового режиму воєнного стану в Україні.

10:31 28.05.2024

Основні правила поведінки на воді, біля водоймищ

Основні правила поведінки на воді, біля водоймищ

Першою умовою безпечного відпочинку на воді є вміння плавати. Навчитись плавати потрібно кожному. Людина, яка добре плаває, почуває себе на воді спокійно, упевнено, у випадку необхідності може надати допомогу товаришу, який потрапив у біду.

14:43 27.05.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь