Бедевлянська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Новини

Дата: від до Скинути

Всеукраїнське опитування щодо рівня рухової активності українців

Всеукраїнське опитування щодо рівня рухової активності українців

Мінветеранів разом з Мінмолодьспорту проводить активну роботу щодо залучення населення, у тому числі ветеранів війни та членів їхніх сімей, до оздоровчої рухової активності та спорту. Задля покращення умов та належного формування державної політики у сфері фізичної культури та спорту запрошуємо пройти онлайн опитування від Міністерство молоді та спорту України щодо рухової активності вас та членів вашої родини. Щоб пройти опитування потрібно: 1. Перейти за посиланням: https://survey.sportforall.gov.ua 2.  Авторизуватись з використанням КЕП або Дія.Підпис УВАГА! Якщо використовуєте Дія.Підпис, то після авторизації поверніться з додатку Дія до браузеру 3.  Заповнити анкету 4.  Надіслати відповіді Ви можете заповнити дані по руховій активності також і членів вашої родини, створивши записи по ним на першому кроці. Пройдіть опитування вже зараз – це займе лише 5 хвилин вашого часу! Опитування триватиме до 18 січня 2024 року.

11:20 04.01.2024

Орденом "За мужність" III ступеня посмертно нагородили військового з с. Бедевля Сергія ДЕМЧЕНКА

Орденом "За мужність" III ступеня посмертно нагородили військового з с. Бедевля Сергія ДЕМЧЕНКА

Сьогодні, 03.01.2024 року в приміщенні Бедевлянської сільської ради за участю начальника Тячівський Тячівський РТЦК та СП, полковника Андрія ОЛЕЩУК, а також начальника групи морально-психологічного забезпечення Тячіського РТЦК та СП, капітана Павла КАТРИЧ відбулось вручення ордена «За мужність» ІІІ ступеня (посмертно) батьку загиблого воїна з с. Бедевля - Сергія ДЕМЧЕНКА. Воїн, будучи вірним військовій присязі, проявивши свою мужність та незламність, йдучи до самого кінця, де "зазираючи в обличчя ворогу" та упевнено захищаючи собою нашу Батьківщину - поліг у бою!

16:27 03.01.2024

115 років з дня народження провідника ОУН Степана Бандери

115 років з дня народження провідника ОУН Степана Бандери

Сьогодні, 1 січня 2024 року виповнюється 115 років з дня народження провідника ОУН Степана Бандери. Він прославився як політичний діяч, є одним з найвідоміших борців за незалежність України та заклятим ворогом російських терористів.

09:13 01.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь