Бедевлянська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Новини

Дата: від до Скинути

28  червня – День Конституції України

28  червня – День Конституції України

        28 червня цього року Україна відзначає  27-у річницю прийняття Конституції – головного нормативно-правового акта держави, який закріплює основи суспільного ладу,  державний устрій, систему, порядок утворення, принципи організації і діяльності державних органів, права та обов’язки громадян.

10:35 28.06.2023

25 червня селу Бедевля виповнилося - 767 років!

25 червня селу Бедевля виповнилося - 767 років!

         Засноване село Бедевля  в 1256 році. Історія села Бедевлі є складовою частиною історії Закарпаття, в широкому розумінні – історії контактного регіону, де з давніх давен мирно співіснують різні етноси – українці, угорці, ромуни, німці, поляки, словаки. У середньовіччя місцевість була вкрита пралісами. Тому не випадково місцеве населення вельми працелюбне, адже селянин добре знав, що земля дасть врожай ліпше після її обробки.  Навколо села є багато урочищ, назви яких пов’язані з певними особливостями їх розташування, природними прикметами, землеволодіннями господарів або історичними подіями. Неймовірна краса садів, гори Облаз та суворість гори Лиса, зачаровує незвичною красою, та десь вдалині виблискує звивиста стрічка річки Тересви.

10:45 26.06.2023

Благоустрій кладовища

Благоустрій кладовища

23 червня 2023 року працівниками Бедевлянської територіальної громади, депутатським корпусом та членами виконкому  з метою благоустрою кладовища, покошено траву та прибрано прилеглу територію.

12:29 23.06.2023

22 червня - Днем скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні

22 червня - Днем скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні

        Для всенародного вшанування пам’яті синів і дочок українського народу, полеглих під час Другої світової війни, їх подвигу та жертовності 22 червня визначено Днем скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні.

11:06 22.06.2023

Навчання і переатестація операторів газових котелень та відповідальних за теплове господарство у закладах освіти

Навчання і переатестація операторів газових котелень та відповідальних за теплове господарство у закладах освіти

        З метою підготовки до нового опалювального сезону, Закарпатським навчальним центром  з підготовки та перепідготовки кадрів, 21 червня у актовій залі Будинку культури села Бедевля Бедевлянської територіальної громади, відбулися навчання і переатестація операторів газових котелень та відповідальних за теплове господарство у закладах освіти. Участь у навчанні взяли шість громад, а саме Бедевлянська, Нересницька, Дубівська, Тересвянська, Углянська, та Солотвинська.

16:25 21.06.2023

Класи Біловарського ЗЗСО  І-ІІ ст. в 100% готовності!

Класи Біловарського ЗЗСО І-ІІ ст. в 100% готовності!

      Представниками Бедевлянської сільської ради спільно з   депутатом Бедевлянської сільської ради VIII скликання Продан Василем Антоновичем, сьогодні, 19.06.2023 року  було проведено огляд приміщень Біловарського ЗЗСО І-ІІ ступенів Бедевлянської сільської ради в процесі проведення ремонтних робіт по підготовці до нового 2023-2024 навчального року. Де було встановлено, класи навчального закладу в 100% готовності, доопрацьовується коридори та прилеглі території  закладу освіти.

15:50 19.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь