Бедевлянська громада
Закарпатська область, Тячівський район

«Громада на всі 100» – це конкурс для громад, які хочуть ділитися досвідом та шукають можливості для втілення своїх ідей

Дата: 05.09.2024 09:27
Кількість переглядів: 105

Фото без опису

Громади можуть подавати актуальні, важливі для них проєкти, з корисною місцевою ініціативою, яка вирішуватиме місцеві проблеми територіальної громади, вдосконалюватиме місцеві процеси в межах громади. Проєкти учасників конкурсу мають сприяти розвитку та інноваціям у громадах. Громади можуть подавати проєкти лише за двома напрямками: соціальні ініціативи та місцевий економічний розвиток.

Громада-переможиця отримає для реалізації проєкту винагороду в гривневому еквіваленті  до 100 000 доларів США. Винагороду громада-переможиця отримає в натуральній формі, тобто у вигляді майна (матеріалів, обладнання, товарів тощо) чи робіт/послуг, які буде придбано й передано Програмою USAID «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE).

Хто може взяти участь: Заповнити анкету на участь у конкурсі може будь-яка українська територіальна громада з населенням не більше за 100 тисяч.

Яким має бути проєкт?

Проєкт має сприяти місцевому економічному розвитку територіальної громади або підтримувати соціальні ініціативи, бути актуальним і важливим. Він повинен передбачати чіткі плани та графік реалізації, наприклад, у вигляді сформованого технічного завдання та/або плану реалізації. Проєкт має бути загальнодоступним для жителів громади, корисним для жителів, вирішувати місцеві проблеми територіальної громади, вдосконалювати місцевий процес у межах громади.

Скільки проєктів можна подати?

Від одного учасника на конкурс може бути подано один проєкт громади.

Чи потрібен власний внесок від учасника?

У проєкті, за бажанням учасника, може бути передбачено власний внесок або залучення внеску/ків інших партнерів. Наприклад, наданням матеріалів або сировини, обладнання або послуг, а також фінансового, майнового чи трудового внеску. Але це не обовʼязково.

Коли можна надсилати заявки?

Заявки прийматимуть до 29 вересня.

Що з надісланими заявками буде далі: Далі шляхом громадського голосування онлайн оберуть 20 кращих проєктів громад, ще 20 відбере експертне журі. Загалом конкурс міститиме чотири етапи відбору учасників і триватиме до 21 лютого 2025 року.

Детальніше з усіма вимогами можна ознайомитися в правилах конкурсу на сайті https://fakty.com.ua/hromady/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь