Бедевлянська громада
Закарпатська область, Тячівський район

ІІ територіальний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)

Дата: 28.05.2024 10:31
Кількість переглядів: 94

Відповідно до розпорядження Бедевлянського сільського голови у Бедевлянській територіальній громаді  з 22 травня  по 24 травня 2024 року відбувася ІІ територіальний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2023/2024 навчальному році. У змаганнях взяли участь команди-рої з 3 закладів загальної середньої освіти громади, з метою національно-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді, з дотриманням законодавства України в частині забезпечення заходів безпеки, пов’язаних із запровадженням правового режиму воєнного стану в Україні.

Конкурсна програма ІІ  етапу гри для середньої  вікової  категорії складалася з конкурсів «Впоряд», «Намет», інтелектуальної гри-вікторини «Відун», «Перетягування линви», туристсько-спортивної смуги перешкод, таборування, змагання «Стрільба», «Волейбол»  та конкурсу «Рятівник».

У цей день учасники презентували свої рої у формі візитної картки, демонстрували знання з історії українського війська, українського козацтва та сучасних Збройних сил України, показали свою фізичну підготовку при проходженні туристсько-спортивної смуги перешкод, стріляли з пневматичної гвинтівки, проявили винахідливість у таборуванні.

За рішенням суддівської колегії, яка врахувала результативність виступів роїв у різних видах змагань, переможцями ІІ територіального етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») у 2023/2024 навчальному році у загальному заліку стали:

Середня вікова група

§  І місце – рій «Скеля» Біловарської гімназії-філії Бедевлянського ліцею;

§  ІІ місце – рій «Соколи» Рунівської гімназії-філії Бедевлянського ліцею;

§  ІІІ місце – рій «Патріот» Бедевлянського ліцею Бедевлянської сільської ради.

Такі змагання-випробування у черговий раз переконують, що виховання у традиціях українського козацтва сприяють формуванню в учнів активної громадянської позиції, почуття національної гідності і самосвідомості, вихованню любові до України та готовності захищати свій край!

Щиро вітаємо переможців ІІ територіального етапу гри «Сокіл» («Джура»)! Дякуємо педагогам – виховникам за підготовку роїв до змагань.

Тільки разом до нових перемог!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь