Бедевлянська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Бедевлянська громада отримала нову сільськогосподарську техніку від ПРООН

Дата: 26.03.2024 13:37
Кількість переглядів: 201

Бедевлянська громада отримала нову сільськогосподарську техніку від ПРООН

Нещодавно громаді передали сучасний повнопривідний мінітрактор СКАУТ Т-244. Ініціативу вдалося реалізувати у рамках проєкту «Посилення стійкості громад у регіонах України» за фінансової підтримки уряду Великобританії. За словами голови Бедевлянської територіальної громади Павла Бедея, допомога від міжнародних донорів зменшує навантаження на місцевий бюджет та дає можливість спрямувати більше коштів на потреби українських військових.

«У нинішніх реаліях тилові регіони першочергово повинні забезпечувати потреби фронту, а купувати нову техніку для громади зараз не на часі. Але завдяки UNDP Ukraine / ПРООН в Україні відтепер ми зможемо краще, швидше та якісніше виконувати всі види запланованих робіт. Даний транспорт дозволить підвищити якість надання послуг мешканцям і розширить наші технічні можливості. Безумовно, в умовах війни така підтримка є надзвичайно цінною. Неабияк вдячні нашим партнерам - команді Програми розвитку ООН у Закарпатській області за успішну співпрацю та реальну підтримку економічної стійкості громад краю», – розповів голова громади Павло Бедей.

Оскільки мінітрактор багатофункціональний, то у громаді планують використовувати його у всіх населених пунктах для обробки ґрунту, посіву овочевих та зернових культур, збирання врожаю, для покосу трави, прибиральних робіт на прибудинкових та придорожніх територіях.

«З настанням весни зростає обсяг польових робіт, працівники комунальних служб зараз мають більше завдань з підтримки благоустрою у громаді. Тому, допомога від ПРООН дуже своєчасна та потрібна. Звісно, ми неабияк зацікавлені у продовженні нашої співпраці», - наголосив Павло Бедей.

Своєю чергою, регіональна координаторка Програми розвитку ООН у Закарпатській області Есма Умерова зазначила, що підтримка громад у всіх напрямках залишається пріоритетом у роботі команди ПРООН

«Хоча проєкт «Посилення стійкості громад у регіонах України» завершується, його ідеї залишаються актуальними. Нам важливо продовжувати розпочате – допомагати громадам покращувати надання соціальних, адміністративних, освітніх та медичних послуг, а також підтримувати їх економічний потенціал. Впродовж реалізації проєкту у партнерстві з Закарпатською ОВА та спільно з громадами регіону ми заклали міцний фундамент позитивних змін. Тож, я сподіваюся, що наші результати потішать жителів територіальних громад краю», - резюмувала Есма Умерова.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь