Бедевлянська громада
Закарпатська область, Тячівський район

День Збройних Сил України – свято тих, хто своїм обов’язком вважає служіння народу України

Дата: 06.12.2023 10:22
Кількість переглядів: 114

Шановні військовослужбовці!

Щиро вітаємо Вас із Днем Збройних Сил України – святом тих, хто обрав відповідальну професію військового, а своїм обов’язком вважає служіння народу України.

Сьогодні Збройні Сили України – це тисячі високопрофесійних солдатів, сержантів, офіцерів та генералів, які виконують важливу місію, захищаючи суверенітет і незалежність нашої держави та демонструючи приклад мужності і патріотизму.

Ваша служба – це справа, яка вимагає високого професіоналізму, особливої відповідальності, принциповості та державницької позиції. Реалії сьогодення вимагають від Збройних Сил України високої бойової готовності, стійкості та героїзму, прийняття ефективних оперативних рішень. Кожен українець у цей непростий для нашої країни час усвідомив, наскільки важливою є міцна, сильна, обороноздатна армія.

Висловлюємо кожному з Вас слова вдячності за відповідальну повсякденну працю – зміцнення обороноздатності держави, підвищення бойової готовності військових частин, вірність військовій присязі, сумлінне виконання свого професійного та громадянського обов'язку.

Особлива подяка тим військовим, які на даний час перебувають у зоні бойових дій, на передовій відстоюють суверенітет і незалежність нашої держави. Ви є прикладом для молоді та взірцем патріотизму, відваги і мужності. Ми пишаємося Вами, адже Ви вкотре довели світові, що українці – сильна нація, яка здатна захистити себе і свою країну.

У цей день ми у скорботі схиляємо голови, вшановуючи пам’ять полеглих захисників України. Ми пам’ятаємо кожного і цінуємо їх подвиг.

З нагоди Дня Збройних Сил України зичимо військовослужбовцям, міцного здоров'я, миру, добра, щастя, затишку та благополуччя. Нехай любов до своєї країни, людська повага та вдячність надихають Вас на нові звершення у благородній справі служіння українському народові.

Слава Україні! Героям Слава!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь