Бедевлянська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Бедевлянська територіальна громада вийшла у ІІ етап проєкту МОМ «Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад»

Дата: 03.07.2023 10:18
Кількість переглядів: 89

Фото без опису

За інформацією команди міжнародної організації міграції (IOM Ukraine Everyone Counts Project), Бедевлянська територіальна громада була відібрана до участі у діалогових сесіях у рамках проєкту «Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад». Діалогові сесії відбудуться найближчим часом. На цьому етапі учасники зможуть обмінятись ідеями та знаннями і на практиці застосувати збір та аналіз даних. Ці діалогові сесії нададуть платформу для активного обговорення ключових питань, а також створення нових стратегій і планів, які впливатимуть на майбутнє громади.

До діалогових сесій буде залучено різні категорії населення щоб спільно реалізовувати проєкт, який враховує потреби та пріоритети громадськості. Це дозволить покращити взаємодію між місцевою владою та громадянським суспільством у вирішенні проблем та згуртування громади, як відповідальної спільноти. Діалогові сесії – це відмінний інструмент для залучення різних категорій населення громади до прийняття рішень на місцевому рівні.

Попереду цікава кількамісячна робота, що має привести до спільного напрацювання та реалізації проєкту, який буде враховувати потреби та пріоритети громадськості.

Слійдкуйте за повідомленнями Бедевлянської сільської ради щоб взяти участь у спільній реалізації проєкту, який враховує потреби та пріоритети громадськості під час вирішення нагальних проблем.

Про час і місце проведення проєкту «Людський вимір: ефективне управління за допомогою даних та залучення громад.

Фото без описуПроєкт впроваджується за підтримки Міжнародної організації з міграції та фінансування Міністерства закордонних справ, торгівлі та розвитку Канади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь