Бедевлянська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Про зустріч з представниками малого та середнього бізнесу Бедевлянської територіальної громади

Дата: 05.11.2022 09:01
Кількість переглядів: 153

У п’ятницю 4 листопада 2022 року об 1100 кв. часу в сільському будинку культури села Бедевля, відбулась зустріч з представниками малого та середнього бізнесу громади. На зустрічі з підприємцями були присутні начальник відділу з питань оборонної, мобілізаційної, режимно-секретної роботи та взаємодії з правоохоронними органами Тячівської районної військової адміністрації Василь КАЛИНИЧ, керівники комунальних закладів громади та апарат Бедевлянської сільської ради.

Присутнім було продемонстровано документальний фільм про життя нашої громади за останній рік. Перед присутніми виступив заступник Бедевлянського сільського голови Іван КРАЇЛО, який  обговорив з присутніми питання бюджету громади у період воєнного часу та питання економії електроенергії на місцевому рівні, задля відновлення енергетичної системи країни в цілому.

В ході засідання було відзначено, що спільними зусиллями, підприємців, керівництвом громади та іншими небайдужими мешканцями, зібрано кошти, на які було закуплено десять автомобілів, різноманітне спорядження, предмети гігієни, медикаменти та передано для потреб Збройних Сил України.

Сільський голова – Павло БЕДЕЙ, відзначив кращих представників бізнесу Бедевлянської територіальної громади та вручи їм Подяки у двох номінаціях: «За найбільші надходження до бюджету громади» та « За активну волонтерську діяльність та підтримку Збройних Сил України».

Фото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь