Бедевлянська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Підтримуємо наших Захисників

Дата: 22.05.2022 12:06
Кількість переглядів: 423

       Завдяки  власній  мужності,  патріотизму,  відданості  національним  інтересам,  а  також  невичерпній  любові  до  Батьківщини,  українські  захистники  стали  гордістю  свого  народу.  Війна поступово вносить свої корективи у кожну мить життя, як громадян всієї України, так і кожного Закарпатця. З перших днів працівники Бедевлянської територіальної громади  долучилися до суспільно корисних робіт, приділяючи водночас велику увагу підтримці наших Захисників. 

       Так і сьогодні, коли за короткий термін, за підтримки громади, знову їдуть наші депутати, небайдужі хлопці громади з  Бедевлянським сільським головою Павлом Бедей на передову. Вони передадуть  продукти харчування, автомобілі та все необхідне  для наших земних Ангелів охоронців,  а головна мета, підтримати їх Дух.

       Український народ не припиняє  дивувати світову спільноту своєю злагодженістю та об'єднанням. Усім нам нелегко, кожному з нас зараз є чим поділитися з іншими, адже кожен із нас по-своєму переживає війну та вкладає частинку себе заради нашої перемоги. Саме в проявах людяності одне до одного, в доброму слові підтримки та згуртованості – Наша сила.

        А тому особливо важливо те, що за наше життя і свободу є кому постояти! Хай береже Вас Господь.

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь