Бедевлянська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Відкриття новорічної ялинки!!

Дата: 21.12.2021 11:42
Кількість переглядів: 779

Діти дуже люблять зимові свята! Вони з нетерпінням чекають їх настання, щоб зануритися в чарівну атмосферу радості і веселощів. Відкриває новорічні свята – День Святого Миколая. Саме цього дня Святий Миколай приходить до кожної дитини й приносить їй подарунок.

За доброю традицією напередодні свята, в Бедевлянській територіальній громаді села Бедевля, урочисто відкрили головну Новорічну ялинку. Учні дитячої школи мистецтв та художньої самодіяльності вітали присутніх святковими новорічними піснями, колядками та хореографічними виступами.

На закінчення свята було нагороджено грамотами та подарунками переможців за виготовлення кращої новорічної прикраси, та солодкими подарунками - учасників свята.

Варто зазначити, що солодкі подарунки учні та вихованці садків Бедевлянської територіальної громади, отримали за сприянням народного депутата України Василя Петьовки. Це не одноразова акція, а масштабний благодійний проєкт, який триває вже кілька років поспіль. Не стали виключенням і цьогорічні свята.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь