Бедевлянська громада
Закарпатська область, Тячівський район

Тячів Млин - туристична база відпочинку, озеро у с.Бедевля.

Дата: 16.04.2021 20:00
Кількість переглядів: 2789

Територія туристичної бази «Млин» сягає 1.4 га і включає в себе гарне озеро ( 70х80 м) та комплекс для проживання і відпочинку. Навколо озера насаджено багато декоративних рослин (кущів, дерев), що надають краси цьому місцю. Озеро прозоре та чисте, можна купатися, адже воно не глибоке (близько 2 м).


Фото без опису


Маєте можливість порибалити, але зловивши рибину, потрібно буде за неї заплатити, але її ціна буде нижчою ніж на ринку. В озері водиться така риба: сом, білий амур, товстолобик, карп-созан і карась. Спіймавши рибу, можна одразу її приготувати на мангалі, що знаходиться на території комплексу. На нашому 3Д турі можна побачити всю красу туристичного комплексу «Млин».


Фото без опису


В приміщенні туристичної садиби на першому поверсі є кафе-ресторан, який може прийняти 50 відвідувачів. Кухня смачна, втішить будь-якого гурмана. На другому поверсі садиби розміщені 3 номери для проживання:

чотирьохмісний, трьохмісний та двомісний. Інтер’єр красивий і затишний. Номери облаштовані всіма необхідними зручностями для проживання і приємного відпочинку. Санвузол знаходиться на поверсі. Для любителів проживання під відкритим небом пропонуємо палатки. Зупинитися Ви можете на облаштованій для проживання території, де є сіновал (8х8), який дуже полюбляють наші відвідувачі.

Поряд із садибою знаходиться крита тераса, що складається з чотирьох зон. Перша – кухонна, включає в себе :

  • піч;
  • шашлична-коптильня, де можна за 2 години запекти поросятко;
  • піцерія-піч;
  • столи, для самостійного приготування їжі.

Фото без опису


Друга зона – музей старожитності. В музеї знаходяться різні предмети вжитку старовини, які зібрав власник туристичної бази «Млин». Тут можна побачити: ткацький верстат, колеса та інші елементи возів, упряж для биків (які були виготовлені щонайменше 150 років тому), керасинові й гасові лампадки, глиняний посуд та багато інших оригінальних предметів давно минулих часів.


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Фото без опису


Третя і четверта зони – приміщення для проведення різних заходів (весілля, ювілей, корпоративи тощо). Просторий зал може прийняти 400 гостей, яких буде обслуговувати професійний персонал. Поряд є відкриті альтанки з дерев’яного брусу, змайстровані на сваях, де під ними дзюркоче струмок. Надзвичайно красиве місце для проведення Вашого свята.

На території комплексу є ще сауна на 10 осіб. В ній вміщені кімната відпочинку, парна та невеличкий басейн. Взимку відвідувачі мають можливість моржуватися: роблять велику ополонку і після парної одразу ж у зимову воду.

Господарі щиро запрошують Вас провести свій відпочинок у базі «Млин». Рибалка і відпочинок за день 40 грн з дорослого, а діти – безкоштовно.

У селі Бедевля в центрі потрібно звернути наліво і за позначками Ви потрапите в це місце. Адреса: Тячівський район, село Бедевля, урочище Говди 60, Туристична база "Млин". Телефони: 09-666-71-601, 09-666-71-610, (03134) 35036


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь